free html website templates

ASUS Zenfone Live L1

Nagyobb kijelző ‧ Több energia ‧ Több szórakozás

Nagyobb kijelző, hosszabb ideig kitartó akkumulátor, érintésmentes kioldás. A teljesen új ZenFone Live (L1) többet ad mindabból, amit szeretsz, egy lenyűgözően kompakt és könnyen használható telefonban, melynek tervezésekor te voltál a középpontban.

Mobirise

Hosszabb ideig kitartó akkumulátor

A non-stop szórakozás érdekében a ZenFone Live-ot erőteljes, 3000 mAh-s akkumulátorral láttuk el, ami sokkal tovább bírja. Zárd ki a világot és hallgass zenét egész nap, vagy csetelj alkonyattól pirkadatig — amíg te bírod, a ZenFone Live is bírja!

Mobirise
Mobirise

Dual SIM microSD kényelemmel 

A ZenFone Live-val nem kell két különböző telefont cipelned: ügyes, hármas foglalatú tálcája két SIM-kártya és egy microSD-kártya foglalatot is tartalmaz, mely akár 2 TB-nyi extra tárhelyet is biztosíthat. Így két különböző aktív telefonszámod is lehet, illetve hatalmas tárhely, áll rendelkezésedre zenéid, képeid, videóid és egyéb tartalmaid tárolására!

Kamera

Szuperéles, 8 Mp-es hátlapi kamerájával és 0,3 másodperces fázisérzékelő autofókusz (PDAF) fókuszáló rendszerével a ZenFone Live mindig kéznél van az élet varázslatos pillanatainak megörökítésére — még a leggyorsabban mozgó témák esetén is!

Mobirise
Mobirise

Kameramódok

Öt kamera módjával és nyolc szűrőjével a ZenFone Live több kreatív irányítást kínál számodra fényképeid készítésekor. Ha könnyedén szeretnéd elkapni a pillanatot, az Automatikus (Auto) mód bármilyen helyzetben megoldást biztosít, — még éjszaka is, az elképesztő Éjszakai (Night) HDR funkcióval. Alkoss Instagram mesterműveket a Pro mód teljesen manuális vezérlésével, vagy csak szórakozz képeiddel a Szépség (Beauty), a Panoráma (Panorama) vagy a Gyorsított felvétel (Time Lapse) módokkal.

Mobirise

Dizájn

A ZenFone Live nagy és fényes, 5,5 hüvelykes, teljes képernyős, 18:9-es kijelzővel rendelkezik, mégis akkora, mint egy normál 5 hüvelykes telefon, így könnyen elfér a zsebedben. Alig látható keretével a kijelző mérete nagyobb, a keret kisebb, a kompakt, pehelykönnyű készüléket valóban kényelmes kézben tartani. Légy merész, válassz a négy élénk fémes szín közül: buja éjfélfekete, kifinomult csillogó arany, sikkes rózsaszín és ízléses űrkék.

Teljesítmény

A gyors teljesítmény és a takarékos energiafogyasztás érdekében a ZenFone Live az erőteljes Qualcomm® Snapdragon™ processzor használja. Mindez az Android™ Oreo 8.0 operációs rendszerrel és az új ZenUI 5 felhasználói felülettel gyors válaszidőt és késedelem nélküli alkalmazás-betöltést biztosít. Arcfelismerés funkciója pedig gondoskodik privát tartalmaid biztonságáról kényelmes, érintés nélküli kioldással.

54 990 Ft
ELFOGYOTT

54 990 Ft
ELFOGYOTT

54 990 Ft
ELFOGYOTT

54 990 Ft
ELFOGYOTT

Az ASUS fenntartja a jogot, hogy az akció részleteit előzetes értesítés nélkül módosítsa.