free html website templates

ASUS Zenfone Live L1

Nagyobb kijelző ‧ Több energia ‧ Több szórakozás

Nagyobb kijelző, hosszabb ideig kitartó akkumulátor, érintésmentes kioldás. A teljesen új ZenFone Live (L1) többet ad mindabból, amit szeretsz, egy lenyűgözően kompakt és könnyen használható telefonban, melynek tervezésekor te voltál a középpontban.

Mobirise

Hosszabb ideig kitartó akkumulátor

A non-stop szórakozás érdekében a ZenFone Live-ot erőteljes, 3000 mAh-s akkumulátorral láttuk el, ami sokkal tovább bírja. Zárd ki a világot és hallgass zenét egész nap, vagy csetelj alkonyattól pirkadatig — amíg te bírod, a ZenFone Live is bírja!

Mobirise
Mobirise

Dual SIM microSD kényelemmel 

A ZenFone Live-val nem kell két különböző telefont cipelned: ügyes, hármas foglalatú tálcája két SIM-kártya és egy microSD-kártya foglalatot is tartalmaz, mely akár 2 TB-nyi extra tárhelyet is biztosíthat. Így két különböző aktív telefonszámod is lehet, illetve hatalmas tárhely, áll rendelkezésedre zenéid, képeid, videóid és egyéb tartalmaid tárolására!

Kamera

Szuperéles, 8 Mp-es hátlapi kamerájával és 0,3 másodperces fázisérzékelő autofókusz (PDAF) fókuszáló rendszerével a ZenFone Live mindig kéznél van az élet varázslatos pillanatainak megörökítésére — még a leggyorsabban mozgó témák esetén is!

Mobirise
Mobirise

Kameramódok

Öt kamera módjával és nyolc szűrőjével a ZenFone Live több kreatív irányítást kínál számodra fényképeid készítésekor. Ha könnyedén szeretnéd elkapni a pillanatot, az Automatikus (Auto) mód bármilyen helyzetben megoldást biztosít, — még éjszaka is, az elképesztő Éjszakai (Night) HDR funkcióval. Alkoss Instagram mesterműveket a Pro mód teljesen manuális vezérlésével, vagy csak szórakozz képeiddel a Szépség (Beauty), a Panoráma (Panorama) vagy a Gyorsított felvétel (Time Lapse) módokkal.

Mobirise

Dizájn

A ZenFone Live nagy és fényes, 5,5 hüvelykes, teljes képernyős, 18:9-es kijelzővel rendelkezik, mégis akkora, mint egy normál 5 hüvelykes telefon, így könnyen elfér a zsebedben. Alig látható keretével a kijelző mérete nagyobb, a keret kisebb, a kompakt, pehelykönnyű készüléket valóban kényelmes kézben tartani. Légy merész, válassz a négy élénk fémes szín közül: buja éjfélfekete, kifinomult csillogó arany, sikkes rózsaszín és ízléses űrkék.

Teljesítmény

A gyors teljesítmény és a takarékos energiafogyasztás érdekében a ZenFone Live az erőteljes Qualcomm® Snapdragon™ processzor használja. Mindez az Android™ Oreo 8.0 operációs rendszerrel és az új ZenUI 5 felhasználói felülettel gyors válaszidőt és késedelem nélküli alkalmazás-betöltést biztosít. Arcfelismerés funkciója pedig gondoskodik privát tartalmaid biztonságáról kényelmes, érintés nélküli kioldással.

54 990 Ft
34 990 Ft-tól

54 990 Ft
ELFOGYOTT

54 990 Ft
ELFOGYOTT

54 990 Ft
34 900 Ft-tól

Az ASUS fenntartja a jogot, hogy az akció részleteit előzetes értesítés nélkül módosítsa.