create a web page for free

ASUS Zenfone Max Pro M1

Határtalan gaming akár 2 nap1
akkumulátoros üzemidővel

A ZenFone Max Pro (M1) különleges teljesítménnyel és tartóssággal rendelkező következő generációs okostelefon. Pazar, 6 hüvelykes Full HD+ (2160x1080) 18:9 teljes képernyős kijelzőjével, ultra-tartós, 5000 mAh-s akkumulátorával, kettős kamerarendszerével és lélegzetelállító hangjával a ZenFone Max Pro rendelkezik mindazzal a kitartással és energiával, amire szükséged van non-stop életstílusodhoz.

Teljesítmény 

A ZenFone Max Pro szívében Qualcomm® Snapdragon™ 636 processzor dolgozik Android™ 8.1 Oreo™ operációs rendszerrel, mely a gyors válaszidőt ötvözi a kiemelkedő akkumulátoros üzemidővel. Akkumulátora 5000 mAh-s és AI Boost gyorstöltéssel rendelkezik, 2 óra 42 perc alatt nulláról teljesen feltölti az akkumulátort. Ez a karcsú külső mögött megbúvó masszív akkumulátor egyedi kialakítású, hogy minimális helyen maximális teljesítményt nyújtson. Ennyi rendelkezésre álló energiával tovább böngészhetsz, többet játszhatsz és streamelhetsz— ráadásul annyit beszélhetsz, amennyit szeretnél anélkül, hogy a konnektort kellene keresgélned.

Mobirise

Kettős hátlapi kamera

A ZenFone Max Pro fejlett kettős kamerarendszert alkalmaz. A 13 MP-es hátlapi kamera egy szempillantás alatt fókuszál a tárgyra, kiváló minőségű, széles rekeszértékű lencsékkel ellátott, nagy felbontású érzékelőjével mindig tisztább képeket készíthetsz. A ZenFone Max Pro akár 4K UHD felbontással, a Full HD-nál 4-szer jobb minőségben készít videófelvételt! Mindehhez semmilyen bonyolult beállításra nincs szükséged: csak válaszd ki a témát, fotózd le és oszd meg emlékeidet, hihetetlen részletgazdagsággal megörökítve.

Mobirise

Portré mód

A gyönyörű portrékhoz és közeli felvételekhez a ZenFone Max Pro második hátlapi kamerája művészi, mélységérzetet keltő hatást teremt a kép tárgyára élesen fókuszálva, miközben fokozatosan elhomályosítja a hátteret egy finom, mégis erőteljes hatással, így a kép tárgya igazán kiemelkedő lesz.

Mobirise

Szépség mód

A lehető legjobb szelfik készítéséhez a ZenFone Max Pro 8 MP-es előlapi kamerájának élő szépítő funkciója azonnal retusálja képeidet, egyebek mellett eltávolítja a bőrhibákat, kiegyensúlyozza arcvonásaidat, kiemeli bőrtónusod.

Mobirise

Dizájn

A ZenFone Max Pro-val kisebb helyen is többet láthatsz! Ultrakompakt, 6 hüvelykes kijelzője ultrakeskeny kerettel rendelkezik, így elfér egy 5,5 hüvelykes keskeny házban. Kiváló ergonomikus kialakítással gyönyörű, keskeny és kényelmesen kézben tartható, tömör fém vázzal pehelykönnyű készülékházban. Egyedi stílusod kifejezéséhez két színből választhatsz: tengerészkék és meteor ezüst.

Dual SIM microSD kényelemmel 

A ZenFone Max Pro két SIM-kártya foglalattal rendelkezik, melyek támogatják a 4G LTE-t akár 400 Mbps sebességig2, és egy microSD-kártyafoglalattal, mellyel azonnal akár 2 TB-ra növelheted tárolókapacitását. Ügyes, három kártyás tálcája által tehát egyszerre beilleszthetsz két SIM kártyát és egy microSD kártyát.

Mobirise

Kioldás

A gyors feloldás érdekében az ujjlenyomat érzékelő okosan a hátlapon kapott helyet. Mindössze 0,3 másodperc alatt oldja ki ZenFone Max Pro készüléked — még akkor is, ha nedvesek az ujjaid! De az sem probléma, ha piszkos, vagy foglalt a kezed, hiszen a ZenFone Max Pro arcfelismerő rendszerrel rendelkezik – arcfelismerés alapú kioldás – mely egyedi vonásaid alapján gyorsan kioldja a telefont.

1. A kiszámításnál 48 órányi használatot vettünk figyelembe 30 % beszélgetési idővel, 20 % webböngészéssel, 40 % zenelejátszással és 10 % videólejátszással. A készenléti idő és a használati idő ASUS laboratóriumi teszteken alapult, az aktuális merülési sebesség és a tipikus akkumulátor-kapacitás alapján kiszámítva. Az eredmények a tesztkörülmények és a használati feltételek alapján eltérhetnek.

2. A letöltési/feltöltési sebesség országonként és/vagy a hálózati kapcsolattól függően eltérhet.

94 990 Ft
ELFOGYOTT

94 990 Ft
ELFOGYOTT

94 990 Ft
ELFOGYOTT

94 990 Ft
ELFOGYOTT

Az ASUS fenntartja a jogot, hogy az akció részleteit előzetes értesítés nélkül módosítsa.