bootstrap theme

ASUS ZenFone 5z

AI Okos kamerák, amik érted gondolkodnak

A mesterséges intelligencia (AI), mely ott rejtőzik minden ZenFone 5z belsejében, többé varázsolja ezt a készüléket, mint egy átlagos okostelefon: intelligens társ, akire mindig számíthatsz. 

Mobirise

Mesterséges intelligencia által vezérelt dupla kamerarendszer

A ZenFone 5z-ben található intelligens dupla kamerarendszer helyetted gondolkodik, felkészül az igényeidre és alkalmazkodik a preferenciáidhoz. Rendkívüli fényérzékenységű 12 MP-es fő hátlapi kamerájával, széles látószögű második hátlapi kamerával és 8 MP-es előlapi kamerával a ZenFone 5z bármely témával megbírkózik - legyen az egy tájkép, napos tengerpart, hangulatos éjszakai felvételek, családi portrék vagy szelfik, kevés fényben, vagy háttérvilágított fényviszonyok mellett pedig különösen lenyűgöző felvételeket készít.

Mobirise
Mobirise

AI szépítés funkció

Az AI Szépítés (Beautification) intelligensen leolvassa az arcvonásaidat és személyre szabott korrekciókat alkalmaz rajta. Valós időben bármely arcon végrehajtható — kortól, formától, börtónustól vagy nemtől függetlenül — és hihetetlenül természetes hatású képeket eredményez. Élőben streamelt videóban is tökéletesen működik.

Mobirise

AI portré mód

AI Portré módban a fő téma rendkívül éles marad, míg a háttér egy fokozatosan elmosódó hatással mélység érzetet kap. Az AI Portré módot a hátlapi fő vagy az előlapi kamerával lehet használni, gyönyörű portrékat és közeli fotókat készítve, melyek felveszik a versenyt a csúcskategóriás DSLR kamerákkal készült fotókkal. 

Mobirise

Pro mód

A ZenFone 5z tartalmaz egy erőteljes Pro módot, mellyel teljes mértékben vezérelheted a kamera összes beállítását, ideértve a fehéregyensúlyt, az expozíciót, a fókuszt, az ISO-értéket, valamint a lenyűgöző zársebesség értékeket 1/10000 és 32 másodperc között. A ZenFone 5z szintén ideális választás, ha fényképszerkesztő szoftverrel szereted finomhangolni a feldolgozatlan fotókat, hiszen támogatja a RAW fájlformátumot. Nem hiába választják a profik a ZenFone 5z-t!

Mobirise

Teljesítmény

A ZenFone 5z szívében Qualcomm® Snapdragon™ 845 csúcsprocesszor dolgozik Android™ Oreo™ operációs rendszerrel és az új ASUS ZenUI 5 felhasználói felülettel, mely a gyors válaszidőt ötvözi a szuper akkumulátoros üzemidővel. Akkumulátora 3300 mAh-s és AI Boost gyorstöltéssel rendelkezik, ha azonnali energia löketre van szükséged, 5 perc töltéssel akár 2 óra beszélgetési időt biztosít. Asztali számítógép szintű Adreno™ 630 grafikájával a ZenFone 5z még a legnagyobb teljesítményigényű alkalmazásokkal és játékokkal is megbírkózik.

Dizájn

A ZenFone 5z a tervezés mesterműve, mely az erőt a szépséggel ötvözi. Üveggel borított házát speciális, repülőgépgyártásnál használt alumíniumból készítettük, amely könnyű, de rendkívül erős. Kétféle színben elérhető: meteor ezüst és éjfél kék. Széltől szélig terjedő kijelző dizájnja lehetővé teszi, hogy miközben többet látsz, a telefon mégis kényelmesen elférjen a kezedben. Kijelzője műszaki bravúr, hiszen a legmodernebb gyártási technológiát felhasználva egy 6,2 hüvelykes kijelzőt sikerült a kompakt, eddigi 5,5 hüvelykes kijelző készülékházába tennünk.

Mobirise

Okos kijelző

Nincs rosszabb egy telefon kijelzőnél, ami kikapcsol, amikor éppen valami közepén vagy. A ZenFone 5z-ben található Okos aktív kijelző funkcióval ez soha nem fog megtörténni: felismeri a képernyő felé forduló arcodat és bekapcsolva hagyja a kijelzőt. Az új arcfelismerési funkció segítségével egyszerűen ránézéssel ki tudod oldani a ZenFone 5z-t — tökéletes, ha piszkos a kezed, vagy kesztyűt viselsz. Ujjlenyomat érzékelővel is rendelkezik, mely egy szempillantás alatt ki tudja oldani a telefont és ha kombinálod a ZenFone 5z NFC képességeivel, biztonságosan használhatsz olyan szolgáltatásokat, mint a Google Pay.

Mobirise

Hangzás

A csengetés hangerejét folyamatosan és önállóan változtatja annak megfelelően, hogy éppen hol vagy, tehát a ZenFone 5z AI csengőhangja intelligensen a környezeti zajszinthez igazítja a csengetés hangerejét. Ha zajos helyen vagy, megnöveli a hangerőt, csendes környezetben pedig - mint pl. amikor az éjjeli szekrényre teszed éjszaka - lecsökkenti a hangerőt, hogy ne legyen zavaró. Hangzása pedig olyan, amilyet még egy okostelefonon sem tapasztaltál.

214 990 Ft
ELFOGYOTT

214 990 Ft
ELFOGYOTT

214 990 Ft
ELFOGYOTT

214 990 Ft
ELFOGYOTT

Az ASUS fenntartja a jogot, hogy az akció részleteit előzetes értesítés nélkül módosítsa.