how to develop your own website

ASUS ZenFone 5

AI Okos kamerák, amik érted gondolkodnak

A mesterséges intelligencia (AI), mely ott rejtőzik minden ZenFone 5 belsejében, többé varázsolja ezt a készüléket, mint egy átlagos okostelefon: intelligens társ, akire mindig számíthatsz.

Mobirise

Mesterséges intelligencia által vezérelt dupla kamerarendszer

A ZenFone 5-ben található intelligens dupla kamerarendszer helyetted gondolkodik, felkészül az igényeidre és alkalmazkodik a preferenciáidhoz. Rendkívüli fényérzékenységű 12 MP-es fő hátlapi kamerájával, széles látószögű második hátlapi kamerával és 8 MP-es előlapi kamerával a ZenFone 5 bármely témával megbírkózik - legyen az egy tájkép, napos tengerpart, hangulatos éjszakai felvételek, családi portrék vagy szelfik, kevés fényben, vagy háttérvilágított fényviszonyok mellett pedig különösen lenyűgöző felvételeket készít.

A kamera, mely megtanulja mit szeretsz

Az AI képtanulási funkció által megtaníthatod a ZenFone 5-nek, hogyan szereted képeidet. Ezután a készülék automatikusan beállítja a kamerát a jövőbeli fotókhoz — így a fotók mindig tükrözni fogják egyedi stílusbeli preferenciáidat.

Mobirise
Mobirise

AI szépítés funkció

Az AI Szépítés (Beautification) intelligensen leolvassa az arcvonásaidat és személyre szabott korrekciókat alkalmaz rajta. Valós időben bármely arcon végrehajtható — kortól, formától, börtónustól vagy nemtől függetlenül — és hihetetlenül természetes hatású képeket eredményez. Élőben streamelt videóban is tökéletesen működik.

Mobirise

AI portré mód

AI Portré módban a fő téma rendkívül éles marad, míg a háttér egy fokozatosan elmosódó hatással mélység érzetet kap. Az AI Portré módot a hátlapi fő vagy az előlapi kamerával lehet használni, gyönyörű portrékat és közeli fotókat készítve, melyek felveszik a versenyt a csúcskategóriás DSLR kamerákkal készült fotókkal. 

Mobirise

Pro mód

A ZenFone 5 tartalmaz egy erőteljes Pro módot, mellyel teljes mértékben vezérelheted a kamera összes beállítását, ideértve a fehéregyensúlyt, az expozíciót, a fókuszt, az ISO-értéket, valamint a lenyűgöző zársebesség értékeket 1/10000 és 32 másodperc között. A ZenFone 5 szintén ideális választás, ha fényképszerkesztő szoftverrel szereted finomhangolni a feldolgozatlan fotókat, hiszen támogatja a RAW fájlformátumot. Nem hiába választják a profik a ZenFone 5-öt!

Teljesítmény

A ZenFone 5 szívében Qualcomm® Snapdragon™ 636 processzor dolgozik Android™ Oreo™ operációs rendszerrel és az új ASUS ZenUI 5 felhasználói felülettel, mely a gyors válaszidőt ötvözi a szuper akkumulátoros üzemidővel. Akkumulátora 3300 mAh-s és AI Boost gyorstöltéssel rendelkezik, ha azonnali energia löketre van szükséged, 38 perc alatt 60%-ra tölti az akkumulátort. Asztali számítógép szintu Adreno™ grafikájával a ZenFone 5 még a legnagyobb teljesítményigényű alkalmazásokkal és játékokkal is megbírkózik.

Mobirise
Mobirise

Dizájn

A ZenFone 5 a tervezés mesterműve, mely az erőt a szépséggel ötvözi. Üveggel borított házát speciális, repülőgépgyártásnál használt alumíniumból készítettük, amely könnyű, de rendkívül erős. Kétféle színben elérhető: meteor ezüst és éjfél kék. Széltől szélig terjedő kijelző dizájnja lehetővé teszi, hogy miközben többet látsz, a telefon mégis kényelmesen elférjen a kezedben. Kijelzője műszaki bravúr, hiszen a legmodernebb gyártási technológiát felhasználva egy 6,2 hüvelykes kijelzőt sikerült a kompakt, eddigi 5,5 hüvelykes kijelző készülékházába tennünk.

Okos kijelző

Nincs rosszabb egy telefon kijelzőnél, ami kikapcsol, amikor éppen valami közepén vagy. A ZenFone 5-ben található Okos aktív kijelző funkcióval ez soha nem fog megtörténni: felismeri a képernyő felé forduló arcodat és bekapcsolva hagyja a kijelzőt. Az új arcfelismerési funkció segítségével egyszerűen ránézéssel ki tudod oldani a ZenFone 5-öt — tökéletes, ha piszkos a kezed, vagy kesztyűt viselsz. Ujjlenyomat érzékelővel is rendelkezik, mely egy szempillantás alatt ki tudja oldani a telefont és ha kombinálod a ZenFone 5 NFC képességeivel, biztonságosan használhatsz olyan szolgáltatásokat, mint a Google Pay.

Mobirise
Mobirise

Hangzás

A csengetés hangerejét folyamatosan és önállóan változtatja annak megfelelően, hogy éppen hol vagy, tehát a ZenFone 5 AI csengőhangja intelligensen a környezeti zajszinthez igazítja a csengetés hangerejét. Ha zajos helyen vagy, megnöveli a hangerőt, csendes környezetben pedig - mint pl. amikor az éjjeli szekrényre teszed éjszaka - lecsökkenti a hangerőt, hogy ne legyen zavaró. Hangzása pedig olyan, amilyet még egy okostelefonon sem tapasztaltál.

154 990 Ft
ELFOGYOTT

154 990 Ft
77 990 Ft-tól

154 990 Ft
ELFOGYOTT

154 990 Ft
119 900 Ft-tól

Az ASUS fenntartja a jogot, hogy az akció részleteit előzetes értesítés nélkül módosítsa.